Cazurile globale de coronavirus depășesc 90 de milioane- în lupta cu noua variantă

Potrivit Reuters, cazurile de coronavirus la nivel Mondial au depășit 90 de milioane luni, în timp ce națiunile din întreaga lume se luptă să procure vaccinuri și continuă să extindă sau să restabilească carantina pentru a combate noile variante de coronavirus.

Noile variante COVID-19 descoperite inițial în Regatul Unit și Africa de Sud se răspândesc rapid la nivel global.

Noul coronavirus s-a extins rapid în ultimele luni, cu aproximativ o treime mai mult din totalul cazurilor înregistrate în ultimele 48 de zile, potrivit unui bilanț al Reuters.

Pentru a controla răspândirea noii variante de coronavirus, țările din întreaga lume au început să extindă restricțiile de circulație și de afaceri.

În Germania, cancelarul Angela Merkel și premierii de stat s-au angajat săptămâna trecută să restricționeze pentru prima dată călătoriile neesențiale pentru locuitorii din zonele afectate din toată Germania, după ce o carantină decretată în decembrie nu a reușit să reducă semnificativ numărul de infecții.

Autoritățile franceze au impus o restricție pe timp de seară mai strictă la Marsilia după ce autoritățile au declarat că noua variantă a virusului COVID-19 găsită inițial în Marea Britanie a fost descoperită în orașul mediteranean.

Statele Unite, cea mai afectată țară din lume, a raportat cel mai mare număr de morți, cu peste 4.000 de decese într-o singură zi.

Națiunea a înregistrat peste 22 de milioane…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.