Ce accesorii trebuie sa ai in acest sezon?

În fiecare sezon există câteva piese vestimentare și accesorii care ne atrag atenția și devin adevărate must have pentru orice pasionată de modă.
-Eșarfa pentru păr va fi accesoriul perfect pentru zilele de vacanță. Fie că îți prinzi singură părul într-un mod cool, fie alegi cu elastic de păr cu eșarfă prinsă direct, îți vei transforma complet ținuta, iar look-ul tău va fi perfect pentru o nouă poză pe Instagram.

– Accesoriile cu perle sunt preferatele tuturor și sigur le-ai văzut deja la numeroși fashion bloggers. Poartă clamele într-o parte pentru un look stylish, mai ales dacă alegi să îți faci bucle.

-Sezonul acesta alege ochelarii de soare mari, cu imprimeu. Nu spunem că este cazul să revii la acele modele supradimensionate, însă sugestiile noastre din galerie vor fi perfecte pentru acest sezon, pentru zilele petrecute la piscină.

-Știm că de obicei avem tendința să aruncăm totul în geantă și apoi să fim surprinse că este destul de grea. Designerii au propus modele mici, în care îți încape telefonul și cardul, practic tot ce ai nevoie, mai ales pentru o ieșire la cină.

-Uită de bijuteriile voluminoase și alege și în acest sezon modelele delicate. Poartă-le suprapuse și adaugă chiar și perle. Vor arăta perfect atât într-o ținută elegant, cu o rochie, cât și cu un tricou alb și jeans.

Accesoriile sunt cele care pot schimba complet o ținută.

sursa elle.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.