Ce flori sunt potrivite pentru o mormantare?

Moartea cuiva drag reprezinta pentru absolut oricine o mare durere. Daca orice altceva in viata putem inlocui, iata ca nu acelasi lucru putem spune si despre trecerea unui om in nefiinta. Odata ce ai murit, nimeni nu te mai intoarce de la groapa, oricat de trist si de definitiv ar suna. Si pana la urma, cine a murit, a murit, nu mai stie ce se intampla in urma lui. Mai greu este pentru cei ce raman in viata, cei ce sufera, cei ce trebuie sa se ocupe de inmormantare.

De altfel, subiectul serviciilor funerare este unul destul de controversat, cu toate ca toata lumea apeleaza la astfel de servicii, mai devreme sau mai tarziu. Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu asa ceva si cu toate astea, toata lumea ajunge sa aiba. O ironie cruda a vietii.

Viata trebuie luata asa cum este ea, cu nasteri, cu nunti, cu botezuri, cu petreceri, si in cele din urma, cu inmormantari.

Inmormantarea cuiva drag poate deveni un lucru destul de complicat daca nu apelezi la cine trebuie. Pana la urma, o organizare ca la carte a uneia poate sa denote respect pentru cel ce a trecut in nefiinta. Iar acest respect nu se indreapta doar asupra celui decedat, ci si spre invitati, oamenii care l-au iubit si se afla la eveniment pentru a aduce un ultim omagiu celui ce nu mai este printre noi.

Astfel, pentru ca tot vorbim despre respect, ar trebui sa stim inainte sa incepem organizarea unei inmormantari, ce fel de flori sunt potrivite si ce fel de flori ar trebui evitate.

Daca este sa ne intrebati pe noi, nu…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.