Ce lucruri nu trebuie sa faci dupa ce ai depasit varsta de 30 de ani

“Borna” de 30 de ani devine o bariera psihica pentru cei mai multi oameni. Exista chiar si un declic psihologic care te poate influenta negativ daca nu gestionezi lucrurile corect. Cea mai mare problema este faptul ca devii mai putin implicat in lucrurile care pana acum te faceau fericit si alegi sa te scufunzi si mai mult in monotonia zilnica.

Cei mai mult oameni incep sa se ingrase, sa renunte la toate visurile care pana acum ii motivau sau sa isi indeparteze prietenii dragi, in special pe cei din copilarie. Toate aceste lucruri sunt promovate sub binecunoscuta scuza „sunt prea batran pentru asta”.

Viata nu se termina dupa ce ai implinit varsta de 30 de ani. Dimpotriva, acum incepi sa faci lucruri faine, care te fac sa te simti bine cu tine si care te ajuta sa descoperi o multime de lucruri interesante despre oamenii si locurile ce te inconjoara. Speranta de viata in tara noastra este de 80 de ani. Deci cand ai 30 de ani, mai ai un drum lung pana la varsta  a doua.

Este o etapa importanta in care incepi sa iti dezvolti propria familie si chiar sa ai copii. Daca fizicul tau este mai batran fata de acum 15 ani, nu inseamna ca viata este mai monotona si lipsita de energie. E bine sa elimini toate obieceiurile daunatoare si sa traiesti totul cu zambetul pe buze. O sa ai mult de castigat si iti vei mentine aproape de tine toti oamenii dragi.

Nu cheltui peste masura

La aceasta varsta e bine sa faci economii deoarece reprezinta o parte importanta pentru siguranta…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.