Ce probleme de sănătate i-au cauzat moartea lui Ducu Darie

Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus vineri, la ora 20.00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra din București.

Detalii despre boala de care suferea Ducu Darie

Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu din Capitală.

„Astăzi, la ora 2.00 p.m. (miercuri, n.r.), a încetat din viaţă după o scurtă şi fulgerătoare suferinţă regizorul Alexandru Darie, omul care timp de 17 ani a condus Teatrul Bulandra.

Parcursul lui creator se identifică în ultimii 27 de ani cu Teatrul Bulandra, care a reprezentat viaţa lui artistică. Alexandru Darie va fi depus vineri, 20 septembrie, ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, unde va rămâne până duminică, 22 septembrie, la ora 12.00.

În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase pe care le vom anunţa ulterior. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu”, este anunțul emis.

În anul 2016, artistul a fost diagnosticat de către conf. dr. Tudor Nicolae cu ciroză hepatică în stadiu incipient, dar apoi a continuat să muncească și să trăiască în mod obișnuit, ba chiar a reușit să termine producția „Coriolanus”.

„Îngrijit de medici de la spitalele Elias şi Ponderas, supravegheat de doamna doctor Dana Safta, cea pe care o numea îngerul lui păzitor, s-a aflat sub tratament în ultimii 2 ani iar afecţiunea hepatică s-a menţinut în parametrii iniţiali, fără modificări evolutive,…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.