Ce realizezi atunci cand esti intr-o relatie de prietenie la distanta

De relatie de dragoste la distanta ai auzit si poate ai trait. Dar de prietenie la distanta ai auzit? De fapt, se prea poate sa fi trait asa ceva sau chiar sa fii intr-una in momentul de fata.

Stii, unele prietenii se destrama odata cu trecerea timpului, cu mutatul in alte orase, cu intemeierea de familii, din cauza intereselor care se schimba. Dar o relatie adevarata de prietenie va trece cu brio peste toate piedicile.

Si chiar daca cei doi prieteni sau prietene ajung in tari diferite, in orase diferite sau pe continente diferite, relatia lor poate dura in continuare. Si poate fi mai tare ca niciodata.

Dar cum iti dai seama ca o relatie de prietenie la distanta va rezista in timp?

Vezi daca legatura voastra poate bifa urmatoarele lucruri si atunci vei sti ca prietenia este una puternica, ce va dainui mereu.

  • Esti capabil sa faci fata tuturor situatiilor la fel de bine ca atunci cand ai fi alaturi de prietenul cel mai bun

Fie ca a fost vorba de rau sau de bine, prietenul tau ti-a fost alaturi mereu. Ai crezut ca fiind la distanta nu te vei mai descurca la fel in viata fara el? Te-ai inselat. Poti la fel de bine sa faci fata situatiilor de tot felul si in absenta lui.

Indiferent de cat de departe se afla de tine, inca te sustine in felul lui. Asa iti dai seama ca de fapt esti mult mai puternic decat credeai si ca nu esti dependent de nimeni.

  • Aveti glume stiute numai de voi pe care le scoateti mereu la iveala

Nu conteaza cat de departe este, nu conteaza cati ani vor trece, glumele si lucrurile amuzante vor fi mereu la fel pentru voi. Este ca un limbaj secret al vostru, care va binedispune si va aminteste de vremurile cand erati aproape fizic unul de celalalt.

  • Va faceti prieteni noi destul de simplu

Probabil ca fiind departe de prietenul cel mai bun, iti era greu sa iti faci noi cunostinte. Dar uite ca ai facut-o si chiar iti iese. Asta nu inseamna ca tradezi pe nimeni. Tocmai, esti cat se poate de sociabil si asta te ajuta in orice situatie.

  • Vorbiti la telefon ore in sir atunci cand nu v-ati mai auzit demult

O prietenie la distanta impune comunicare in orice mod posibil. Desi va vedeti mai rar, vorbiti la telefon mult, atunci cand in sfarsit va faceti timp pentru asta. Si este atat de fain. Aveti subiecte de dezbatut, amintiri de emotionat si barfe de luat la puricat.

  • Nu lasati distanta sa va tina departe

Chiar daca este vorba despre o prietenie la distanta, mereu vorbiti, chiar si daca mai rar, si incercati sa va vedeti cel putin o data pe an. Si este atat de frumos cand in sfarsit va reintalniti fata in fata, incat apreciati si mai tare puterea relatiei voastre.

Sursa foto: cosmopolitan.ro

You might also like