Ce sa faci sa arati perfect in poze?

În afara unghiului care te avantajează în fotografii există și alte gesturi aparent lipsite de importanță, dar care te ajută să arăți impecabil

-Stai sprijinită de un perete colorat
Vei avea în acest fel un fundal intersant, care aduce o pată de culoare, și vei părea, de asemenea, mult mai relaxată.

-Joacă-te cu fusta sau rochia
Mai ții minte cum te jucai cu fusta când erai mică? Acest gest inspiră inocență și este un truc simplu care poate fi folosit cu succes în fotografii.

-Aranjează-ți ochelarii
Acest gest va arată în fotografii ca și cum ochelarii ți-ar fi alunecat și trebuie să-i așezi. Vei obține o fotografie care inspiră dinamism și naturalețe.

-Bagă-ți mâinile în buzunare
Te-ai întrebat de multe ori ce să faci cu mâinile sau cum să le ții pentru a arăta natural în poze? Cea mai simplă metodă este să le bagi în buzunare. Zâmbește și uită-te în altă parte când adopți această postură, pentru un rezultat interesant.

-Balansează-ți geanta
Un alt gest care arată bine în poze este acela de a-ți balansa geanta.
Vei oferi o ocupație mâinilor, care arată altfel ciudat dacă le ții lipite pe lângă corp.

-Mergi lent
Cea mai mare problemă când ești fotografiată este aceea că nu vei arăta deloc natural dacă stai pur și simplu într-un loc și aștepți. De aceea imaginile surprinse în timp ce mergi sunt atât de reușite.

-Stai sprijinită pe ceva
Atunci când te așezi pe o margine, un gard, o balustradă etc. vei obține un unghi care îți va face picioarele să pară mai lungi. Este un truc prfect pentru minione.

-Privește în altă parte
Nu este neapărat nevoie să te uiți fix în cameră atunci când ești fotografiată. Privește în altă parte pentru a obține fotografii misterioase și interesante.

-Râzi
Roagă-l pe cel care îți face fotografii să facă mai multe poze. Cele mai bune fotografii sunt de obicei cele neintenționate, care surprind zâmbetele și râsul.

sursa glow.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.