Ce semnifică culorile trandafirilor? Citește acest articol și vei afla

Știi acel moment când vrei să-ți exprimi cât mai frumos sentimentele, dar nu știi ce cuvinte să folosești? Sau când ai greșit și nu știi cum să-ți ceri iertare? În orice moment în care vrei să transmiți sentimente de iubire, recunoștință, apreciere sau vrei să-ți ceri iertare și nu știi ce să spui, florile te ajută să-ți exprimi gândurile.

Trandafirul, una dintre cele mai frumoase flori, dar și cele mai dăruite, te ajută să-ți exprimi sentimentele, în spatele fiecărei culori ale florii stând o semnificație deosebită.

Trandafirii roșii

Trandafirul roșu a fost și va rămâne simbolul iubirii, cel care transmite sentimente puternice de dragoste, dar și pasiune. În funcție de stadiul în care se află trandafirul în momentul dăruirii, aceștia mai au și alte semnificații, spre exemplu bobocul trandafirului roșu transmite faptul că îi apreciezi frumusețea persoanei căreia i-l dăruiești. Trandafirul înflorit transmite pur și simplu „Te iubesc!”, însoțit fiind de multă pasiune.

Trandafirul roșu poate fi dăruit atât la prima întâlnire, la logodnă sau la mulți ani după ce relația a început. Tot timpul va avea același impact deosebit asupra persoanei care îl primește.

Trandafirii galbeni

Culoarea galben este asociată cu gelozia, ceea ce este total greșit întrucât galbenul transmite starea de bine și fericirea. Iar un buchet de trandafiri transmite afecțiune și sentimente de recunoștință. Este…

Continuarea Aici

You might also like