Ce trebuie sa aiba o femeie pana la 30 de ani

Treizeci de ani este vârsta care pune pe jar multe femei. Simt că îmbătrânesc, iar dacă sunt încă singure, situația este și mai gravă. Totuși, specialiștii spun că la 30 de ani femeia este în floarea vârstei și se descoperă, are deja o carieră și venituri suficiente pentru a-și satisface nevoile și dorințele.

– Efectuează exerciții în fiecare zi
Sportul ar trebui transformat într-un ritual sfânt, chiar dacă ești mulțumită de cum arăți. Mai târziu, te vei bucura că l-ai efectuat din timp. Metabolismul corpului începe să scadă treptat după vârsta de 30 de ani, astfel că este bine să fii în formă.

– Ia micul dejun
Oricât ar suna de banal, nu sări niciodată peste prima masă a zilei. După vârsta de 30 de ani, corpul tău îți va mulțumi că ai respectat acest obicei cu sfințenie. Fii pregătită cu gustări rapide, cum ar fi niște fructe ori batoane de cereale, pentru zilele în care te trezești prea târziu ori nu ai starea necesară să pregătești ceva.

-Sună-ți frecvent părinții
Nu îți neglija părinții pentru că mai târziu îți va părea rău că nu ai vorbit mai mult cu ei. După etapa din adolescență, cea în care ți se părea că ei nu te înțeleg și că sunt împotriva ta, până la 30 de ani ai ocazia să îți rezolvi toate problemele. Dacă vei stabili o relație rece cu ei la 20+, așa va fi și mai târziu.

– Gătește o cină sănătoasă măcar de câteva ori pe săptămână
Știm că seara, după o zi obositoare, ultimul lucru la care te mai gândești este să gătești, cu atât mai puțin o cină sănătoasă. Preferi mai degrabă să cumperi ceva semipreparat ori să faci o vizită primului fast-food care îți iese în cale. Dar gândește-te că nu este atât de greu să îți faci o salată gustoasă și pline de vitamine. Ai grijă de corpul tău!

-Cântărește-te periodic
Nu îți sugerăm să devii obsedată de greutatea ta, ci să îți cunoști mai bine corpul și să știi cum anume reacționează în diferite cazuri. Astfel, vei reuși să îți monitorizezi starea de sănătate. Orice femeie ar trebui să își cunoască destul de bine trupul până la vârsta de 30 de ani.

– Demachiază-te în fiecare seară
Deși trebuie să ai acest obicei și după 30 de ani, ar trebui să îl respecți și înainte să împlinești această vârstă. Oricât de obosită ai fi, nu te culca niciodată cu machiaj pe față. Pielea ta are nevoie să respire, astfel că nu este indicat să o sufoci cu produsele de makeup și pe timp de noapte.

Mergi mereu la petreceri
Nu rata niciodată petrecerile la care ești invitată, altfel vei regreta după 30 de ani că nu te-ai distrat suficient. Profită din timp de ceea ce îți oferă viața, nu suferi după nimeni care nu merită, ci trăiește clipa.

– Ține prezervative la tine
Poți avea încredere în anticoncepționale atunci când ești într-o relație serioasă, dar când viața ta sentimentală este furtunoasă, ține întotdeauna prezervative la tine. Ele nu te vor feri doar de o sarcină nedorită, ci și de bolile cu transmitere sexuală.

– Citește cărți de dezvoltare personală
Poate că lucrurile nu ți-au ieșit perfect la 20 de ani, dar te poți transforma în femeia care vrei să fii de la 30 de ani în sus. Citește cărți de dezvoltare personală care te inspiră și te ajută să vezi viața într-un alt mod. Astfel, vei reuși să te eliberezi de multe resentimente, să lași în urmă tot ce nu a mers bine în trecut și să îți faci planuri îndrăznețe pentru viitor. În tine stă puterea de a schimba ceva!

– Fă-ți timp pentru un ritual de relaxare
Știm că ești plină de energie la 20+, dar corpul tău mai are nevoie și de relaxare, așa că ar trebui să îl răsfeți cu un ritual din când în când. Realizează ședințe de yoga (găsești o mulțime de clipuri pe internet), mergi la masaj, fă o baie aromată și plină de spumă, bea un pahar de vin roșu și aplică măști de înfrumusețare. Te vei simți ca nouă după fiecare dezamăgire.

sursa divahair.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.