Ce trebuie să faci ca să încetinești îmbătrânirea tenului

Fiecare femeie își dorește să rămână tânără pentru mai multă vreme, iar afirmația aceasta a fost atât de des rostită, încât a devenit, fără urmă de îndoială, un clișeu. Cu toate acestea, este pura realitate: deși am învățat să acceptăm că înaintarea în vârstă este un proces natural și frumos, nu rezonăm deloc cu ideea că ar trebui să ne aducă și riduri sau linii fine.

Până acum, se considera că ce e al nostru rămâne al nostru. Cu alte cuvinte, există produse care reușesc să prevină instalarea timpurie a ridurilor fine, dar liniile care ne împânzeau deja pielea nu mai puteau să dispară. Însă, din fericire, știința și tehnologia au progresat și a apărut gadgetul care te ajută să ai din nou un ten neted și luminos

Oricât de sănătos ai trăi, la un moment dat, pe fața ta vor apărea câteva riduri. Poate că sunt expresia orelor târzii la care mergi la culcare, a timpului petrecut muncind de zor în fața calculatorului sau pur și simplu a gravitației, însă cert este că liniile fine vor deveni la un moment dat o realitate și pentru tine. Ceea ce nu înseamnă că nu poți lupta împotriva lor!

Nu Skin, brandul care ne impresionează mereu cu produse ce îmbină tehnologii avansate cu extracte din natură, a descoperit secretul tenului fără riduri: un gadget mic, inteligent și puternic, ușor de folosit și cu beneficii multiple, care potențează cu până la de 4 ori absorbția ingredientelor din produsele magice Nu Skin în pielea ta. Cu ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II.

Ce face ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II? Oferă rezultate demne de vedetele care frecventează spa-urile în mod frecvent. Aparatul se bazează pe curenți patentați și pe 4 conductori interschimbabili care îl fac ideal pentru fiecare zonă a corpului tău, inclusiv pentru păr.

Cum funcționează ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II? Curenții și conductorul acționează sinergetic cu gelurile faciale și produsele special formulate de la Nu Skin, crescând gradul lor de pătrundere în piele și de absorbție de către derm. De asemenea, noul gadget este ușor de folosit, cu un ecran mare și luminos, o utilizare intuitivă și ergonomică ce îl va transforma în cel mai bun amic al tău. Acum nu mai e obligatoriu să mergi săptămânal la spa pentru a te bucura de un ten fără riduri, pentru că vine spa-ul la tine acasă!

ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II țintește la nivelul pielii acei Supermarkeri, respectiv factorii pe care Nu Skin i-a identificat a fi răspunzători cu îmbătrânirea prematură a pielii. Crede-ne, după ce vei începe să folosești gadgetul, vei ajunge să fii întrebată cum ai reușit să întinerești și de ce minte buletinul tău atât de tare în legătură cu vârsta ta.

Ți-am spus că ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II are mai mulți conductori. Să îi descoperim!

sursa divahair.ro

You might also like