Ce trebuie să știi despre liposucție?

Liposucția este o procedură chirurgicală, cunoscută și sub denumirea de liposculptură. Este efectuată pentru a descompune și a îndepărta stratul de grăsime acumulat sub piele, în zone ale corpului care sunt dificil de modelat prin metode convenționale. Deoarece dieta sau exercițiile fizice nu dau rezultate în anumite zone, liposucția este soluția cea mai bună pentru a elimina o zonă de grăsime, care nu poate fi altfel îndepărtată. 

În timpul procedurii de liposucție, chirurgul estetician face incizii în zone cheie și îndepărtează grăsimea nedorită. Liposucția nu este o metodă de slăbit, din contră, ea se adresează de obicei persoanelor care au o greutate ideală sau aproape de un standard ideal, dar care au probleme în eliminarea depozitelor de grăsime din anumite zone. 

Liposucția poate fi recomandată atât pentru femei cât și pentru bărbați, pentru următoarele zone predispuse la acumularea grăsimii:

Bărbia dublă
Ceafa
Partea inferioară a brațelor
Sâni (atât femei cât și bărbați)
Coapsele exterioare
Abdomen
Șolduri

Zone mai puțin frecvente, dar asupra cărora se poate interveni prin liposucție sunt gleznele, coapsa interioară și partea superioară a spatelui. 

Liposucția se efectuează sub anestezie locală sau generală, în funcție de zona în care se intervine, de cantitatea de grăsime acumulată și de gradul de toleranță al fiecărui pacient. Anestezia locală este o injecție cu o substanță…

Continuarea Aici

You might also like