Ce trebuie să știți despre coronavirus acum

O treime din supraviețuitorii COVID suferă tulburări neurologice sau mentale – studiu

Unul din trei supraviețuitori ai COVID-19 dintr-un studiu efectuat pe mai mult de 230.000 de pacienți, în mare parte americani, au fost diagnosticați cu o tulburare cerebrală sau psihiatrică în termen de șase luni, sugerând că pandemia ar putea duce la un val de probleme mentale și neurologice, au declarat marți oamenii de știință.

Cercetătorii care au efectuat analiza au spus că nu este clar modul în care virusul este legat de afecțiuni psihiatrice, cum ar fi anxietatea și depresia, dar că acestea sunt cele mai frecvente diagnostice dintre cele 14 tulburări pe care le-au analizat.

Val de infecții în India

Al doilea val de infecții cu coronavirus din India a continuat să crească, deoarece a raportat miercuri un record de 115.736 de cazuri noi, o creștere de 13 ori în puțin peste două luni, ceea ce a crescut presiunea asupra guvernului pentru a-și extinde campania de vaccinare.

Guvernul federal a cerut statelor să decidă asupra bordurilor locale pentru a controla răspândirea virusului, dar până acum a refuzat să impună orice blocare națională după ce ultima din 2020 i-a devastat economia și a lăsat milioane de oameni fără bani.

Eliberează doze de vaccin, spune Australia către UE

Australia a declarat miercuri că va cere Uniunii Europene (UE) să elibereze peste 3 milioane de doze de vaccin COVID-19 al AstraZeneca PLC, testând afirmația…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.