Cea mai mare piscină infinită din lume s-a deschis în Dubai

Există puține sentimente la fel de eliberatoare ca înotul în aer liber, sub cerul albastru care se întinde până la orizont – iar acum în Dubai îl poți face la aproape 1000 de metri deasupra nivelului mării.
Numită în martie drept cea mai înaltă piscină infinită din lume din interiorul unei clădiri, locul de scăldat de pe acoperiș la adresa recent deschisă Beach Resort are o înălțime vertiginoasă de 293,906 metri.
Este cu aproximativ nouă zecimi mai înalt decât Turnul Eiffel.

Nici aceasta nu este o piscină normală- cu o lungime de 94,84 metri și o lățime de 16,5 metri, este aproape de două ori mai lungă decât o piscină de dimensiuni olimpice.

Deși oaspeții ar putea dori să se relaxeze la antrenamentul lor pentru Paris 2024 și să se bucure de priveliștile panoramice ale noului roșu Ain Dubai – cel mai înalt din lume – și de nisipurile albe ale plajei Jumeirah.

Piscina este deschisă doar oaspeților hotelului, cu vârsta de 21 de ani și peste, dar puteți obține priveliști fără a vă strecura într-un costum de înot rezervând o masă la restaurantul de pe acoperiș adiacent, Zeta Seventy Seven. Restaurantul Asian Fusion se numește așa deoarece acesta și piscina sunt ambele la etajul 77 al hotelului.

Oricât de impresionant este acest lucru, nu este nici măcar singurul record mondial Guinness deținut de stațiune. Nici obiectivele impresionante nu sunt limitate la cele de la nivelurile superioare.

Address Beach…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.