Cele mai bune orașe din lume, în 2021.

În acest an, San Francisco a fost desemnat cel mai bun oraș din lume, într-un clasament realizat de revista de turism Time Out, care a analizat părerile a 27.000 de locuitori din toată lume.

Astfel, pentru a  putea face topului celor mai bune orașe de pe planetă din în anul 2021, s-au luat în considerare mai multe aspecte, şi anume viața de noapte, restaurantele și atracțiile culturale ale fiecărui oraș, dar și sentimentul de comunitate care în urma Covid-19 este probabil mai important ca niciodată, arată CCN.

De asemenea, au fost luate în calcul și proiectele locale pentru protecția mediului. Conform Time Out, „o combinație imbatabilă de progres, acceptare și durabilitate” a orașului San Francisco îl clasează în pe acesta fruntea  topului.

În plus, San Francisco a fost apreciat pentru modul în care a gestionat pandemia și pentru că are una dintre cele mai ridicate rate de vaccinare din SUA. Chiar și pe fondul unor restricții dure, locuitorii din San Francisco au găsit modalități de a se sprijini reciproc, arată Time Out, care precizează și spiritul viu din metropola unde străzile orașului trimit cu gândul la „o mare petrecere în aer liber„.

Mai mult decât atât, au fost apreciate spațiile verzi ale orașului, la fel și pașii făcuți pentru legalizarea canabisului.

„Lista celor mai bune orașe din lume din acest an scoate în evidență orașele care s-au adaptat într-o perioadă în care distracția și socializarea au…

Continuarea Aici

You might also like