Cele mai dese minciuni pe care femeile le spun barbatilor

Din cand in cand, femeile mai apeleaza la cate o minciuna pentru a scapa “basma curata” in fata sotilor lor.
Femeile apeleaza la aceasta minciuna pentru ca, in realitate, se simt vinovate ca au dat o avere pe ceva si, mai mult decat atat, urasc sa recunoasca asta, mai ales in fata partenerului, de frica sa nu fie criticate. Asa ca este mult mai simplu sa se laude ca a fost un chilipir.

– Gestul conteaza!, Nu trebuia!- O minciuna cu scopuri nobile. Doar n-o sa strici dispozitia partenerului pentru ca nu a cumparat ceva potrivit.
– Nu sunt suparata!, Nu esti tu de vina!- De cele mai multe ori, femeile chiar sunt bine. Insa, din cand in cand, sunt enervate si se tem ca daca vorbesc vor inrautati situatia. Iar daca ceea ce le-a enervat este ceva minor, se tem ca ca vor parea caraghioase daca isi spun pasul.
– Sunt gata in 5 minute!, Doar arunc un ochi prin magazin!
Toate femeile stiu ca barbatilor nu le place adevarul in acest caz. Isi inchipuie cineva ca barbatii adora ca partenera sa probeze tot magazinul pana isi va alege ceva ce-i place?!

– Sunt obosita!- Cand nu ai dispozitia necesara pentru a face ceva, aceasta este cea mai simpla scuza. Si mult mai nevinovata decat “NU vreau!”.
– Nu mi-e foame!- Asta chiar ca-i enerveaza pe barbati. De ce sa comanzi o salata si sa-i “gusti” (a se citi mananci) toate chipsurile?! Totusi, femeile vor sa aiba un stil de viata cat mai echilibrat. Insa nu se pot abtine de la ceva “interzis”.

-Nu sunt geloasa!, Am incredere totala in tine!- Chiar si cea mai increzatoare femeie de pe pamant se simte in pericol cand ochii barbatului se duc dupa alte femei. Desi incearca sa pastreze aparentele, nu se simt deloc confortabil cu aceasta situatie.

-Vreau o parere onesta!, Nu ma supar!- Nu poti cersi un compliment. Insa din cand in cand, femeile simt nevoia sa auda ca sunt sexy si atunci apeleaza la acest truc.

– Nu trebuie sa-mi aduci flori!, Nu trebuie sa-mi iei ceva!- Chiar si cele mai “dure” femei se bucura de momente spontane de romantism. Insa nu vor sa ceara direct!

– Nu ma deranjeaza sa mergem la mama ta saptamana asta! Nu e problema, iti poti aduce prietenii sa va uitati la meci!-
Indiferent de ceea ce se spune, femeilor nu le place sa se contrazica sau sa spuna NU la ceva ce lui ii face placere. Insa, in adancul sufletului lor, ele spera ca barbatul sa-si dea seama singur si sa nu mai insiste!

sursa ele.ro

You might also like