Cele mai frecvente greseli pe care le fac millenialii

Millenialii sunt generația născută între 1981 și 1996.  Ei sunt cei care nu lucrează într-un singur loc de când termină facultatea, care caută oportunități de muncă atractive, cu posibilități de promovare, dar care își doresc și un echilibru între viața profesională și cea personală.

Au o afinitate pentru ceea ce înseamnă tehnologie și sunt mari consumatori, achizițiile online fiind parte din cotidianul lor.

Cum stau însă millenialii cu educația financiară:

-Cheltuie mult pe distracție, modă și călătorii

Millenialii știu să se răsfețe, sunt mereu în căutare de restaurante fancy, unde se mănâncă bine și care au și un decor special pentru a-și face o poză pentru Instagram. O cerere mare o au fast-food-urile. Adesea își iau masa sau cafeaua pe drum, iar comanda de pizza acasă se întâmplă și ea cu regularitate. Lipsa mâncării gătite costă însă foarte mulți bani.

Totodată, cunosc tendințele în modă și cheltuie sume importante pe haine și încălțăminte care au în spate un brand. Întodeauna produsele de marcă vor costa cu mult mai mult decât cele no-name, însă millenialii preferă să facă acest efort financiar.

Călătoriile sunt o altă țintă și odată ajunși la destinație nu vor să se priveze de nicio plăcere. Se pregătesc dinaintea plecării cu o sumă frumoasă, văd cât este cursul valutar și schimbă lei în euro, suficienți nu doar pentru obiectivele turistice, dar și pentru o…

Continuarea Aici

You might also like