Cele mai frumoase locuri din lume unde iti poti petrece Craciunul

Luna decembrie este una din cele mai frumoase perioade din an, iar de Craciun totul pare magic si totul se schimba. Zapada mult asteptata este acompaniata de orasele pline de luminite, de brazii decorati in stiluri din ce in ce mai deosebite. Putem spune ca este acea perioada in care cu totii ne simtim ca niste copii, indiferent de varsta pe care o avem.

Si cu toate ca din batrani se spune ca sarbatorile de Craciun se petrec in familie exista cateva orase ale lumii care iau sarbatoarea Craciunului foarte in serios si aici vorbim despe acele orase care atrag zeci de mii de turisti in fiecare an, locurile in care oamenii aleg sa mearga pentru a se bucura de luminile si decoratiunile de pe strazi.

Asadar, vorbim despre Austria, Viena, care se schimba atat de mult, incat daca ati avut ocazia de a vizita Viena in alta perioada a anului cu siguranta de Craciun vi se va parea un cu totul alt oras. Toate pietele sunt impodobite cu brazi uriasi unde domneste mirosul de vin fiert si castane coapte.

Strasbourg, poarta de multi ani incoace numele de capitala Craciunului si pe buna dreptate, fiindca aici in anul 1570 a fost deschisa prima piata de Craciun in zona Catedralei. Decoratiunile sunt nelipsite in fiecare an, alaturi de spectacolele live si imbatabilul miros de scortisoara.

Quebec, Canada, unde strazile si cladirile orasului sunt transformate intr-un sat de Craciun care prinde viata in aceasta perioada, este un loc minunat pentru fiecare persoana.

Köln, Germania, acest…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.