Cele mai impresionante restaurante din lume.

Sursa: Financiarul.ro.

Cele mai impresionante restaurante din lume si-au capatat descrierea datorita peisajelor pe care le ofera si a locatiilor in care sunt amplasate. Fie ca sunt in pesteri deschise la ocean, sub apa sau la mii de metrii inaltime, turistii pot fi siguri ca imortalizeaza o experienta diferita.

-Grotta Palazzese, Italia
Restaurantul Grotta Palazzese din Puglia, Italia are o terasa creata in pestera naturala cu acelasi nume, careia i se mai spunea “Grota lui Palazzo”. Locul a fost folosit pentru petreceri si banchete inca din 1700, dupa cum indica o pictura a lui Jean Lous Desprez.

-Northern Lights Bar, Islanda
La mai putin de o ora de mers cu masina de Reykjavik, hotelul Ion Luxury Adventure are un bar care ofera turistilor o priveliste de imortalizat.

-Aiguille Du Midi, Franta
La 3.842 de metri inaltime, restaurantul Aiguille Du Midi din Chamonix, Franta, ofera clientilor o priveliste asupra regiunii Mont-Blanc.

-Giraffe Manor, Kenya
Giraffe Manor este locul in care poti incepe sau finaliza un safari in Africa de Est si reprezinta un punct de referinta pentru peisajul din Nairobi, Kenya. Uneori, girafele baga capul pe fereastra pentru a primi o mica gustare, in timp ce turistii mananca la mesele de la geam.

-Ithaa Undersea, Maldive
Restaurantul Ithaa Undersea din Maldive, situat la 5 metri sub pamant, ofera o panorama asupra mediului acvatic, prin intermediul peretilor de sticla. Meniul restaurantului Ithaa, declarat “cel mai frumos restaurant din…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.