Celine Dion a lansat o colectie unisex de haine pentru copii

Cantareata canadiana Celine Dion a mai adaugat un punct forte la CV-ul ei si asa destul de impresionant. A devenit acum si designer de fashion. Ea a facut un parteneriat cu buticul cu haine pentru copii Nununu pentru a lansa o noua linie de imbracaminte unisex pentru copii.

Aceasta se numeste Celinununu. Intr-o declaratie de presa trimita catre publicatia HelloGiggles, brandul Nununu spune ca noua colectie Celinununu „elibereaza copiii de la rolurile traditionale de baiat/fata, oferindu-le libertatea de a-si alege haine care sa le intareasca puterea personalitatii de la o varsta frageda„.

Celine Dion, care a devenit treptat un fashion icon, a starnit reactii despre noua colectie cu un mic teaser postat pe Instagram in tema  filmului „Mission Impossible”

Ea a descris clipul in felul urmator: „Mereu am iubit Nununu si ceea ce reprezinta acesta. Facand parteneriatul cu ei pentru a a incuraja un dialog despre egalitate si posibilitate are atat de mult sens„.

Colectia de imbracaminte unisex Celinununu va include 70 de piese vestimentare, in diferite marimi, de la 0 la 6 luni si pana la 14 ani. Aceasta va „armoniza stilurile neutre de gen, taieturi atemporale, un dictionar deosebit de simboluri si o paleta minimalista de culori care lasa libertate copiilor sa straluceasca la orice etapa din viata„. Aceste lucruri sunt exprimate de acelasi comunicat de presa.

Preturile variaza de la 20$ pana la 290$. Vestimentatiile sunt cool si casual, ca stil. Iar paleta de culori se axeaza mai mult pe gri si negru, dar si pe imprimeuri cu cranii, ceea ce ii ofera un vibe gothic.

Asadar, de la jackete de motociclist, la rucsaci cu model si pana la tricouri minimaliste, aceasta colectie de moda de la Celine Dion are cate putin din toate.

Sursa: hellogiggles.com

Sursa foto: twitter.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.