Centru important la nivel european pentru turismul dentar

In condiţiile în care un tratament dentar în România este mai ieftin cu până la 70% faţă de vestul Europei, România începe să-şi dobândească statutul de lider european privind turismul stomatologic,  potrivit unui comunicat al unei companii de profil, remis, joi, AGERPRES.

Dacă Austria şi-a consolidat poziţia de lider privind tratamentul imuno-oncologic, Turcia – pentru turismul medical în domeniul oncologiei şi al chirurgiei estetice, Grecia pentru fertilizare in vitro, România începe să-şi dobândească statutul de lider european privind turismul stomatologic.

O pondere de 10-15% din totalul pacienţilor unui cabinet stomatologic cu tradiţie în ţara noastră este reprezentată de turiştii străini veniţi special pentru tratament, potrivit unei analize realizate de TripnHeal.com, o companie care sprijină turismul stomatologic în România

Si datorită calităţii serviciilor şi a preţurilor scăzute, mult sub piaţa din vestul Europei, ţara noastră primeşte anual clienţi din Spania şi Italia, iar de curând din Regatul Unit.

„Cheltuielile pacienţilor străini la noi în ţară variază de la aproximativ 1.000 de euro până la 20.000 de euro per pacient, iar media este cuprinsă între 4.000 şi 5.000 de euro per pacient. România începe să concureze din ce în ce mai serios cu alte ţări europene cu tradiţie în turismul dentar, datorită preţurilor scăzute şi a calităţii serviciilor. Spre exemplu, în Italia, pacienţii…

Continuarea Aici

You might also like