CFR, informatii despre traficul feroviar pe magistralele de cale ferată

CFR SA vă informează că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Comandamentul Central de Iarnă și comandamentele teritoriale de iarnă ale CFR SA sunt activate pentru următoarea perioadă, în care au fost anunţate fenomene meteo nefavorabile. Dispeceratele funcţionează în dispozitive complete, regionalele de cale ferată fiind dotate cu utilaje de intervenţie – drezine pantograf şi pluguri de zăpadă – necesare în orice situaţie de urgenţă.

La această oră, se acționează cu utilaje și drezine pantograf pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe firul de contact și remedierea deranjamentelor produse la sistemul de alimentare cu energie electrică între stațiile Livezeni Ciuc – Lunca de Sus (Regionala CF Brașov) și Floreni – Ilva Mică (Regionala CF Iași). Pentru asigurarea continuității traficului feroviar în zonele afectate, trenurile vor circula, până la finalizarea operațiunilor de intervenție în curs de desfășurare în acest moment, cu tracțiune Diesel pe intervalul Livezeni Ciuc – Lunca de Sus (Regionala CF Brașov), iar între stațiile Floreni și Ilva Mică (Regionala CF Iași) se va asigura transbordare cu mijloace auto.

Menționăm faptul că, funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, în cazul în care situația o impune, sunt luate măsuri de restricţionare a traficului pe anumite…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.