Cinci dintre victimele accidentului din Ialomița, stabile

 Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus că cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Capitală, după accidentul rutier din Ialomița, soldat cu 10 morți și șapte răniți, se află în stare stabilă. Tânăra de 19 ani, internată la „Bagdasar Arseni”, este în continuare în stare critică.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, luni, că starea a cinci dintre cele șase paciente internate la spitalele din Capitală, după accidentul din Ialomița, este stabilă, singura victimă aflată în continuare în stare critică fiind tânăra de 19 ani internată la Spitalul „Bagdasar Arseni”.

„Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică”, spune ministrul.

Pintea a precizat că și fata de 19 ani a fost detubată, dar riscul vital nu a fost eliminat.

„Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei”, a completat ministrul Sănătății.

Patru persoane au fost internate la Spitalul „Bagdasar Arseni” și două la Spitalul de Urgență Floreasca, după accidentul de sâmbătă, de…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.