Combaterea infertilității feminine

În viața fiecăreia dintre noi vine momentul în care ne dorim să devenim mame, însă există unele cazuri nefericite cand, din cauza factorilor mediului în care trăim precum stresul, imunitatea scăzută a organismului sau oboseala, putem să ne confruntăm cu situații de infertilitate feminină.

Cu tratamentul corespunzător, administrat cum se cuvine putem trece peste această dificultate, ținand cont că există numeroase tratamente impotriva infertilității feminine iar cele mai căutate sunt de departe suplimentele pe baza de plante.

Profecund

Profecund reprezintă un supliment alimentar naturist sub formă de capsule care prin compoziția sa tratează ovulația neregulata, dereglările menstruale și sindromul premenstrual, dar este folosit  și în cazul ovarelor polichistice.

Profecund are ca și ingrediente extract de fructe de Vitex, rădacina de Matcă cu vitaminele sale B1, B2, B12, Fosfor, alealocizi și acizi dar și Quadrofolic, acest component regăsindu-se și în corpul uman. Fructele de Vitex inhibă eliberarea hormonului FSH și aduc echilibrul la nivelul sistemului hormonal al femei iar rădăcina de matcă este responsabilă pentru refacerea imunnității organismului și pentru diminuarea oboselii.

Astfel, Profecund este folosit datorită ingredientelor sale și în primul trimestru de sarcină asigurand necesarul de acid folic. Acest produs nu combate doar infertilitatea la femei ci are și varianta de produs pentru bărbati, ameliorand problemele de infertilitate masculină.

Pentru femeile care nu își doresc sau prezintă alergii la produsele pe bază de capsule și vor să încerce un tratament mai tradițional există și alte suplimente alimentare iar unul dintre cele mai eficiente este ceaiul Myo-Sun.

Myo-Sun

În lupta împotriva infertilitații feminine, Myo-Sun, datorită conținutului său de substanțe active și a ingredientelor sale multiple (Mio-inozitol, N-acetilcisteină, folat de Quatrefolic, vitamina D3), îmbunătățește funcția ovariană, crescand fertilitatea feminină.

Myo-Sun se găsește sub forma unui ceai, ce trebuie consumat de două ori pe zi dimineața și seara și este folosit pentru tratarea ovarelor polichisteice și a dereglărilor hormonale. Folosirea acestui supliment naturist este recomandată însă și pentru a combate infecțile de tract urinar, sindromul premenstrual și scăderea libidoului și astfel se previne și infertilitatea feminnă.

Prin conținutul său de mio-inozitol și acid folic, Myo-Sun ajută la creșterea și la funcționarea normală a sistemului imunitar, crește libidoului și îmbunătățește viața sexuală iar pe perioada sarcinii crește țesutul maternal scăzand astfel și șansele de avort.

Myo-Sun sau Pofecund, care este cel mai rapid și eficient produs în combaterea fertilității feminine?

 

Myo- Sun este un tratament pe bază de ceai, în timp ce Profecund este un produs sub formă de pastile, astfel diferă tipul de administrare a tratamentului, dar pentru a beneficia de efectele dorite impotriva infertilitătii, amandouă trebuie administrate regulat și fără a depăși doza recomandată. Atat în cazul tratamentului cu Myo-Sun cat și la administrarea de Profecund trebuie să nu fim alergice la componentele sale și să evităm interacțiunile cu medicamente antiinflamatoare și epileptice

Oricand simțim că este ceva în neregulă cu noi sau dacă  există deja simptome persistente de oboseală, dureri de cap sau acnee,  în primul rand trebuie să facem o vizită medicală pentru a ne liniști iar medicul ne va recomanda cel mai potrivit tratament pentru organismul și problema noastră.

Uneori poate fi vorba doar de stresul din viața noastră zilnică, însă pentru a preveni o posibilă infertilitate feminină administrarea unui supliment alimentar naturist este bine venită și în același timp  ne scutește de dereglări hormonale, ne îmbunătățește viața sexuală și ne dă o stare generală de mai bine .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.