Compania Ryanair a fost amendată cu 4,2 milioane de euro pentru că nu a restituit banii pentru zborurile anulate

Luni 24 mai din acest an, Autoritatea de Reglementare a Concurenţei din Italia a anunţat luni că a amendat operatorul aerian low-cost Ryanair cu 4,2 milioane de euro (5,12 milioane de dolari) pentru că nu a rambursat banii clienţilor pentru zborurile anulate după iunie 2020, în urma situaţiei de urgenţă cauzate de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Din această cauză, compania aeriană irlandeză a avut „un comportament extrem de incorect” prin anularea zborurilor planificate, folosind ca motiv pandemia, şi dând pasagerilor vouchere în loc să le plătească preţul biletelor, consideră autorităţile de la Roma.

În contextul companiilor aeriene, în ultimele zile, Autoritatea de Reglementare a Concurenţei din Italia, a amendat, totodată, operatorul aerian low-cost EasyJet cu 2,8 milioane de euro şi compania aeriană spaniolă Volotea cu 1,4 milioane de euro, din aceleaşi motive.

De altfel, actual, operatorul aerian low-cost Ryanair este prezentn şi pe piaţa din România.

Citeste continuarea pe: Compania Ryanair a fost amendată cu 4,2 milioane de euro pentru că nu a restituit banii pentru zborurile anulate

Continuarea Aici

You might also like