cora intră pe segmentul de proximitate şi lansează conceptul cora Urban

Pentru a înbina proximitatea cu online-ul, cora România propune consumatorilor un concept nou, magazinele cora Urban, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro şi peste 1.000 de produse la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă, conform unui comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Astfel că primul magazin cora Urban, cu o suprafaţă de 100 mp, se inaugurează în complexul rezidenţial Avangarde City, din Militari Residence, anul acesta urmând să fie deschise alte magazine din acest format.

Principiul cora Urban este următorul: se comandă de acasă sau de la birou, online, pe www.cora.ro – selectând magazinul cora Lujerului şi punctul de ridicare cora Urban Avangarde – produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse. Comanda este pregătită de cora şi disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore. În mod alternativ, cora Urban este magazinul de proximitate, disponibil pentru cumpărături rapide, deschis de luni până vineri între orele 07:00 – 21:00 şi sâmbătă – duminică între orele 08:00 – 19:00.

În prezent, „cora Urban este un concept nou pe piaţa din România, gândit ca soluţie pentru consumatorul urban, presat de timp, cât şi pentru amatorii de cumpărături online. Un concept adaptat vremurilor actuale, când pandemia transformă obiceiurile de consum, iar migraţia spre online şi tendinţa de scurtare a timpului petrecut în magazine sunt evidente….

Continuarea Aici

You might also like