Coreea de Sud va scuti cumpărătorii de cipuri auto de carantina COVID-19, vor furniza vaccinuri

Coreea de Sud a declarat miercuri că va scuti oamenii de afaceri care lucrează pentru a asigura furnizarea de cipuri auto de la cerințele de carantină COVID-19 de două săptămâni și va acorda prioritate vaccinării persoanelor cheie pentru achiziția de cipuri auto.

Miscarea vine în timp ce Coreea de Sud încearcă să limiteze daunele cauzate de lipsa de cipuri care a afectat producătorii auto mondiali și a forțat reducerea producției la nivel mondial, inclusiv la Volkswagen și General Motors. Germania și Statele Unite au intensificat, de asemenea, eforturile de soluționare a deficitului.

Cel mai important producător de automobile din Coreea de Sud, Hyundai Motor, a păstrat până acum fabricile în funcțiune, dar un oficial al uniunii Hyundai a declarat marți către Reuters că producția de ore suplimentare a modelelor mai puțin populare s-a oprit, iar programele de producție se schimbă de la o săptămână la alta.
Deși situația industriei auto naționale a fost bună în comparație cu rivalii internaționali, „îngrijorările cu privire la viitoarele întreruperi ale producției au crescut”, a declarat guvernul într-un comunicat.

Capacitatea de producție a cipurilor nu a putut fi crescută rapid, 98% din cipurile auto utilizate de producătorii de automobile din Coreea de Sud provenind din străinătate, a adăugat aceasta.

Pentru a ajuta la rezolvarea deficienței, coreenii și străinii implicați în importurile sau producția de…

Continuarea Aici

You might also like