Cum îndepărtăm energiile negative din casa noastră

Câteodată, când în casa noastră se adună energii negative, întreaga noastră stare de spirit este afectată. Lucrurile nu merg mereu așa cum ne-am dori noi, iar dacă te simți ca un prizonier în propria ta casă datorită acestor stări, urmează câțiva pași simpli pentru a-ți redobândi armonia în spațiul tău privat.

Redecorează și reamenajează casa

Dacă în locuința ta s-a instalat monotonia și o rutină anostă, cu siguranță soluția este reamenajarea mobilierului din casă. Într-adevăr, schimbarea poate fi greu de acceptat, dar poate fi extrem de benefică pentru starea ta de spirit. O simplă rearanjare a obiectelor, a scaunelor sau chiar a unei camere întregi poate aduce un impact semnificativ asupra atmosferei și a esteticii.

Luminează casa

Evită să folosești culori închise ale mobilei sau pe pereți și încearcă să nu faci exces de ornamente și decorațiuni. O cameră întunecată și lipsită de spațiu nu este o alegere bună. Lumina este un factor care contribuie la îmbunătățirea considerabilă a stării de spirit, așadar, las-o să intre în casa ta. În cazul în care nu ai suficientă lumină naturală, optează pentru corpurile de iluminat pe care le vei adăuga în fiecare cameră.

Fii unic

Un spațiu personalizat are ceva de spus întotdeauna. Precum se zice,” casa este oglinda proprietarului”, așa că include în căminul tău obiecte unice. Decorează-ți casa cu fotografii, tablouri sau amintiri importante din viața ta. O cameră lipsită de personalitate este ca o cameră de hotel, adică lipsită de energie și pozitivitate. Cu cât îți decorezi mai mult casa cu obiecte personale pe care le asociezi cu clipele din viața ta, cu atât adaugi un plus de energie pozitivă.

Scapă de lucrurile stricate, sau repară-le

Obiectele deteriorate conțin o cantitate mare de energie negativă. Alege ce vrei să păstrezi în jurul tău, pentru că, acceptarea obiectelor stricate în spațiul tău, reprezintă feng-shui negativ. Cel mai recomandat este să scapi de aceste obiecte, sau să le repari dacă este cazul, și vezi dacă este în avantajul tău.

Sursa: clickpentrufemei.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.