Cum poți purta costumele de baie animal print

Costumele de baie animal print sunt controversate în fiecare sezon deoarece atunci când nu sunt stilizate așa cum trebuie, look-ul tău poate arăta vulgar. Așadar iată câteva sfaturi despre cum să asortați & purtați costume de baie animal print în acest sezon.

-Costumul de baie întreg este foarte versatil și poate fi purtat cu o pereche de bermude din denim și sandale romane. Un colier lung, auriu și un coș mare din rafie sunt singuerele accesorii permise pentru acest look.

-Costumul de baie în două piese se potrivește de minune cu un kaftan supradimensionat din voal și o coafură wet! Adaugă și o tolbă din piele purtată în bandulieră pentru un accent 70’s.

-Costumul întreg, asimetric arată spectaculos cu o pereche de pantaloni scurți, bufanți cu talie înaltă și o curea lată în talie. Un cercel supradimensionat și o coadă în vârful capului sunt încă două elemente care nu ar trebui să lipsească acestei ținute cu costume de baie animal print.

-Bikini cu talie înaltă și un top de inspirație sporty ar trebui purtați cu un șort scurt din denim cu talie joasă astfel încât aceștia să se întrevadă din șort. Alege o pereche de teniși retro în locul clasicilor flip flops de plajă.

-Poartă un sutien triunghi dedesubtul unei salopete din mătase și vei avea cea mai sexy ținută de seară de pe tot litoralul! Adaugă și o pereche de cercei rotunzi supradimensionați astfel încât să existe și acel accesoriu glam.

-Poartă body-ul ca atare, fără nimic în partea de jos, așa cum a facut-o și Amber Valetta la Met Gala. Curaj, mai ales că vorbim despre un look de plajă cu costume de baie animal print! O pereche de balerini ascuțiți din piele velur îți vor lungi piciorul și vor da eleganță siluetei tale. Sandalele cu platformă sunt interzise pentru acest look riscant, dar de mare impact!

sursa elle.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.