Cum poți scăpa de praful și grăsimea de pe hotă în cel mai scurt timp

Hota este unul dintre electrocasnicele nelipsite din casa oricărei gospodine. Cu timpul, aceasta adună o cantitate semnificativă de grăsime, praf sau impurități ce pot fi extrem de dificil de înlăturat dacă nu este curățată corespunzător.

Cum curățăm hota la exterior: Cea mai utilă soluție pentru a înlătura grăsimea de pe hotă este folosirea produselor degresante precum alcoolul denaturat. Acesta este foarte eficient și te va scăpa rapid de grăsime.

Unul dintre trucurile de curățare are la bază ingrediente naturale și accesibile ca preț precum: 100 grame bicarbonat de sodiu

100 ml oțet
100 ml zeamă de lămâie
2 litri apă

Mod de prepare și folosire: Adăugăm ingredientele menționate mai sus într-un recipient și așteptăm să se încheie reacția chimică dintre oțet și bicarbonatul de sodiu. După ce toate ingredientele s-au amestecat putem transfera soluția obținută într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizăm soluția pe întreg exteriorul hotei și lăsăm să acționeze nu mai mult de 15 minute. După ce timpul de așteptare s-a scurs, putem freca hota cu un burețel de vase și curăța mai apoi cu o lavetă, iar rezultatul va fi unul strălucitor.

Cum curățăm filtrele hotei: Acestea se curăță separat. Punem filtrele într-o pungă peste care adăugăm apă și amoniac. Lăsăm soluția să acționeze peste noapte, iar a doua zi spalăm și clătim filtrele în apă călduță.

Un alt truc este să punem filtrele într-un amestec format din apă, sare și sare de lămâie. De asemenea lăsăm să acționeze preț de 15 minute. În cazul în care grăsimea nu a fost îndepărtată iar filtrele nu s-au curățat complet, fierbem filtrele în aceeași soluție iar rezultatul nu va da greș.

Un aspect esențial la această metodă este faptul că igredientele utilizate sunt naturale, eficiente și accesibile. În plus, timpul de preparare este extrem de redus, aproximativ un minut.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.