CUM REALIZAM MACHIAJUL SMOKEY EYES ?

Sunt evenimente in viata noastra in care avem nevoie de un machiaj extravagant care sa ne avantajeze sau sa scoata in evidenta o anumita tinuta, iar cel mai cunoscut tip de machiaj din aceasta categorie este cel smokey. Acesta este un machiaj intens care poate scoate in evidenta frumusetea oricarei femei.

O regula foarte importanta de care trebuie sa tinem cont cand vine vorba de achiziționarea unor machiaje este calitatea acestora. Produsele de machiaj profesional sunt o investiție pe termen lung si de aceea trebuie sa fim foarte atente la ingredientele din care se compun, dat fiind faptul ca le folosim in fiecare zi si in timp pot afecta tenul.

Daca vrei sa descoperi care sunt recomandarile make-up artistilor Scolii Beauty Makeup Artistry care organizeaza in mod frecvent cursuri de pregatire si dezvoltare in domeniu, te invitam sa citesti in continuare despre produsele de machiaj SLA Paris si Pensulele Roubloff, indispensabile pentru un machiaj perfect, pe care le gasesti la GlowBrands.

Inainte de a realiza machiajul ochilor este important sa avem grija ca tenul nostru sa arate impecabil. Pentru realizarea Machiajul Smokey Eyes vom incepe cu o Baza de machiaj PRE MAKE UP BASE – NEUTRAL. In continuare iti este necesara o baza matifianta, Baza de machiaj STUDIO FINISH – CLEAR pentru ten normal sau Baza de machiaj STUDIO FINISH – TANNED pentru un ten bronzat. In continuare, vom aplica fondul de ten potrivit, Fond de ten Ultra Pigmentat ULTIMATE COVER RADIANCE. Urmatoarea etapa in realizarea acestui machiaj este aplicarea Anicearcanului Perfect GLOW, iar pentru ca machiajul tau sa fie unul rezistent si bine realizat, este necesara si o pudra de setare, recomadarea noastra fiind Pudra libera UNIVERSALA de orez. Conturarea sprancenelor se va face folosind  KIT-ul pentru sprancene, special conceput pentru redesenarea, colorarea si fixarea acestora pe intreg parcursul zilei.

In continuare vom vorbi despre machiajul ochilor in jurul carora se aseaza o baza pentru acestia, incepand de la arcada si se coboara cu ea pana in pliul ochiului. Pe pleoapa superioara asezam un creion negru pe care il blenduim bine la intersectia acestuia cu baza. Cu ajutorul creionului vom oferi intensitatea necesara machiajului. Dupa aceea uscam creionul cu un fard negru, iar in pliu ne putem “juca” cu diverse nuante calde de maro, somon, nude,  roze sau nuante reci de gri, PALETA CU 20 FARDURI PRO INTENSE ne va fi de mare ajutor. Creionul trebuie asezat de asemenea atat de pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, dar si pe conjuctiva.

Pentru ca efectul sa fie si mai intens, putem folosi gene false si MASCARA R`EVOLUTION BLACK. Atat pe arcada cat si in coltul intern al ochiului se aplica un pigment deschis la culoare FARD PULBERE – ROSE TENDRE sau FARD PULBERE – GOLDEN GLINTS pentru a oferi luminozitatea necesara acestui tip de machiaj. Conturarea pometilor se va realiza cu ajutorul Paletei pentru contouring si iluminare a fetei si pentru iluminarea acestora folosim Paleta cu 3 Iluminatoare – MAKE ME GLOW. Buzele le putem volumiza cu ajutorul unui creion de buze intr-o nuanta de nude si apoi aplicam Rujul cu textura cremoasa INFINITE MAT VELVET-SIMPLE NUDE. In functie de personalitatea fiecarei femei se poate aplica si un ruj mai puternic sau chiar un gloss.

De asemenea, este important ca toate aceste produse de make-up sa fie aplicate cu pensule si aplicatoare de calitate pentru a le valorifica la adevaratul lor potential. Recomandarea noastra sunt Pensulele Roubloff, prelucrate in colaborare cu cei mai mari make-up artisti internationali, tinand cont de necesitatile, cerintele si recomandarile lor.

Toate produsele originale mai sus mentionate le gasesti la GlowBrands, unic importator SLA Paris si Roubloff in Romania.

Daca iti doresti sa transformi pasiunea intr-un job, poti oricand sa urmezi cursurile Scolii Beauty Makeup Artistry. La absolvirea acesteia vei beneficia de o reducere la toate produsele de machiaj SLA Paris și la Pensulele Roubloff.

Acum esti gata pentru a atrage privirile celor din jurul tau!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.