Cum sa iesi bine in poze

Trage aer in piept si nu clipi

Pentru a evita sa iesi cu barbie dubla in fotografii, inspira profund inainte de declansarea obturatorului si expira atunci cand zambesti sau pozezi, ceea ce va contracta portiunea de sub barbie si va evita lasarea in jos a muschilor.

Daca ai tendinta de a clipi in fotografii, priveste in jos sau intr-o parte si, chiar inainte ca fotograful sa faca poza, intoarce-ti din nou privirea spre aparat.

Gaseste unghiul interesant

Uita-te la tine in fotografiile care iti plac si incearca sa repeti pozitia in viitor. Multi oameni arata mai bine cu capul usor inclinat, nu neaparat cu privirea atintita in fata.

Foloseste contrastul

Fotografia, mai ales daca este cu blitz, poate estompa culorile. Ca sa te pregatesti pentru fotografiile importante, nu uita sa te machiezi ceva mai puternic decat de obicei pentru a te asigura ca arati cat mai bine.

Evita rujurile reci

Pentru fotografii, sa nu faci niciodata greseala de a purta un ruj care este prea neutru sau intr-o nuanta rece. Te va face sa arati palida sau obosita si-ti va estompa conturul fetei.

Nu folosi nuante stralucitoare

Nu te lasa ispitita de ideea de a folosi un machiaj stralucitor. In fotografii, acesta iti poate da o stralucire dezavantajoasa si puternic reflectorizanta, creand impresia de incarcare excesiva cu fard. Prefera notele mai discrete.

Nu incerca sa impresionezi

Daca vrei sa arati cat se poate de bine in fotografii, nu folosi o pudra compacta ca sa-ti stabilizezi fondul de ten. Pudra…

Continuarea Aici

You might also like