Cum sa incepi o zi intr-un mod fericit?

In fiecare zi este o zi noua si chiar daca ceva a fost gresit ieri, putem face astazi, deci este foarte important sa incepem ziua intr-un mod bun.

Pentru multe persoane, trezirea de dimineata este cam ca o mica trauma, in principal pentru ca in seara precedenta obisnuiesc sa se culce mai tarziu si, bineinteles, nu dorm suficient. Dimineata, stau in pat pana in ultima secunda si au devenit chiar maestri in a fi gata in cateva minute, fara mic dejun si se trezesc direct in strada.

Stiti acel sentiment?

Din fericire, acest lucru poate apartine trecutului si oricand putem avea un obicei nou si mai bun pentru a incepe ziua, intr-un mod fericit, pentru a va imbunatati calitatea zilei.

– Cand deschideti ochii, zambiti, va dati buna dimineata cu dorinta de a va trezi complet si apoi petreceti cateva minute concentrandu-va asupra respiratiei si relaxarii corpului.

– Nu sari din pat si incepeti ziua ca si cum ati trai in modul autopilot.

– Hotarati-va la un prim gand. Nu lasati primul gand sa decida cursul zilei.

– Beti un pahar de apa pe stomacul gol, apa calda sau la temperatura camerei, deoarece corpul, dupa toate orele de somn, poate fi usor deshidratat si chiar putem sa stoarcem niste lamaie.

– Micul dejun este intr-adevar cea mai importanta masa a zilei. Nu numai ca ne da energia pentru a incepe o noua zi, dar micul dejun este legat de multe beneficii pentru sanatate, inclusiv controlul greutatii.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.