Cum să lărgești pantofii care te strâng

Ți s-a întâmplat vreodată să îți alegi cea mai frumoasă pereche de pantofi, dar care să nu-ți vină foarte bine? Sau să îți alegi o pereche care, la un moment dat, să înceapă să te strângă? Iată cum să lărgești pantofii care te strâng.
Nu este indicat să porți pantofii strâmți, pentru că pot apărea o mulțime de probleme, însă poți să-i lărgești.

Știm cu toții, din școală, ca – la căldură – lucrurile se dilată. Setează-ți uscătorul de păr pe temperatura medie, pune-ți în picioare niște șosete groase, încălță-te și plimbă uscătorul de păr pe suprafața pantofilor. Mișcă-ți picioarele în interiorul pantofilor, astfel încât aceștia să le lărgească. După ce începi să te simți bine în ei, mai ține pantofii în picioare până când se răcesc. Repetă procesul până când pantofii ți se vor potrivi de minune. Dacă pantofii sunt din piele, aplică-le înainte cremă specială de pantofi, astfel încât să nu se usuce de la căldură.

Poartă prin casa pantofii care nu-ți vin foarte bine, eventual cu o șosetă, astfel încât aceștia să se lărgească. Scoate-i atunci când nu mai poți suporta și repetă procedeul până când îți vor veni.

sursa ele.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.