Cum să ne menținem mașina răcoroasă vara?

Vara poate fi un sezon brutal pentru toată lumea, dar în timp ce tot ceea ce ne trebuie nouă  pentru a ne răcori este o băutură rece și un aparat de aer condiționat, mașina necesită puțin mai multă atenție pentru a rămâne operațională.

Ce să nu uităm sub nicio formă?

Verificați  filtrele de aer . Unul dintre cele mai evidente componente de care trebuie sa ai grijă pentru a- ți păstra mașina răcoroasa, este  aerul condiționat.

Apoi acordați atenție temperaturii A / C. Dacă aparatul de aer condiționat nu suflă la fel de rece ca înainte – mai ales dacă filtrul de aer este curat – poate fi vorba de o problema a componentelor.

Verificați bateria. Canicula este inevitabila, dar vibrațiile pot contribui și la defectarea bateriei, așa ca verificați înainte să înceapă vara să va asigurați că totul este cat mai sigur posibil.

Nu sariți peste schimbările de ulei. Sistemele de lubrifiere ale mașinii dumneavoastră sunt proiectate astfel încât să permită componentelor metalice să se miște, reducând în același timp frecarea care poate distruge motorul.
Verificați lichidul de răcire. Agentul de răcire, prin numele său, este responsabil pentru menținerea căldurii departe de motor și împiedicarea deteriorării pieselor.

Verificați fiecare anvelopă. Căldura extinde aerul prins în anvelope, care se pot acumula atât prin condus cât și din cauza vreme.

Vara este menită să fie un sezon de distracție și relaxare, și nimic nu este mai epuizant ca o mașină supra încălzită pe marginea drumului în mijlocul unei excursii, așadar  în cazul în care vă confruntați cu probleme de supra încălzire a autovehiculului, ar trebui să verificați cât mai repede ce se întâmplă pentru a preveni deteriorarea motorului.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.