Cum să scapi de grăsimea din jurul coapselor

Partea din interiorul coapselor este cea care ne dă una din cele mai mari bătăi de cap. Sunt diverse tipuri de exerciţii care promit că elimină grăsimea de la nivelul coapselor şi ajută la tonifierea picioarelor în doar o săptămână.

Desigur că dieta îşi are rolul ei în această ecuaţie, şi bineînţeles, că o dietă fără sport nu duce tocmai la rezultatele mult dorite. Cele mai eficiente exerciţii sunt exerciţiile de tip cardio pe care instructorii de fitness le recomandă cu căldură.

Să arzi mai multe calorii este extrem de important, pentru că ajută la eliminarea surplusului de grăsime de la nivelul întregului corp. Trebuie să alegeţi exerciţii care ard cele mai multe calorii precum: alergatul, mersul pe bicicletă sau săritul coardei.

Cu toţii ştim că grăsimea de pe fund şi de pe coapse, mai ales celulita este mai dificil de îndepărtat în comparative cu grăsimea de pe abdomen. De aceea este nevoie atât de un regim alimentar riguros, cât şi de exerciţii fizice care să lucreze zonele respective. Foarte important este să nu recurgeţi la înfometare său să faceţi mai mult sport decât trebuie pentru că aceste lucruri pot afecta grav sănătatea dumneavoastră.

De asemenea, carbohidraţii sunt cel mai mare inamic atunci când vorbim despre slăbit. Nu trebuie eliminaţi în totalitate, ci trebuie să reduşi. Un mic truc care ajută să vă menţineţi sătule, întrucât înfometarea nu este cea mai potrivită soluţie, este să optaţi pentru alimente proteice precum: carne şi brânzeturi slabe din punct de vedere al grăsimii.

You might also like