Cum sa te simti energizat dimineata?

Ce mananci si ritualurile pe care le adopti ca parte a rutinei de dimineata joaca un rol in modul in care te simti energizat. Cantitatea de activitate fizica pe care o obtineti pe parcursul zilei are, de asemenea, un impact asupra cantitatii de energie pe care o aveti atunci cand va treziti.

  1. Mananca un mic dejun sanatos care include carbohidrati, proteine ​​slabe si fibre. Aceste substante nutritive va alimenteaza corpul, astfel incat sa aveti energia de care aveti nevoie pentru a merge mai departe.
  2. Beti un pahar de apa inainte de a va incepe ziua. Deoarece corpul tau este format din aproximativ 70% apa, ai nevoie de mult pentru a-ti pastra muschii in miscare, sangele curge si creierul functioneaza. Hidratarea corpului dvs. primul lucru dimineata sustine aceste procese, ceea ce va ofera energia pentru a merge.
  3. Activitatea fizica regulata dezvolta forta musculara si mareste rezistenta dumneavoastra. Exercitiile fizice va ajuta, de asemenea, inima si plamanii sa lucreze eficient. Faceti jogging dimineata, iesiti cainele pentru o plimbare sau practica yoga reprezinta acasa pentru un impuls energetic.
  4. Obtineti un somn de calitate, cel putin sapte sau opt ore. Asigurati-va ca aveti camera cat se poate de confortabila, cu lumina slaba, lenjerie moale si o temperatura confortabila.
  5. Deschideti draperiile sau jaluzelele intr-o cantitate mica, astfel incat soarele sa straluceasca. Aceasta ajuta la reglarea productiei de melatonina. Productia de melatonina este esentiala pentru ciclul somn-trezire, care, atunci cand este bine reglat, va ajuta sa obtineti un somn mai bun, astfel incat sa va simtiti mai energic cand este timpul sa va ridicati.
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.