Cum sa-ti faci bagajele in mod eficient

Stim ca iti place sa calatoresti si sa explorezi locuri noi. De multe ori, bagajul si impachetarea acestuia sunt lucrurile la care te gandesti cel mai putin. Imagineaza-ti ca mai este o zi pana la plecare si deja intrii in panica. Nu stii ce haine sa iei, ce acte iti trebuie, si esti ingrijorat/a ca nu or sa-ti incapa toate in bagaj. Nu stii cum sa-ti faci bagajele in mod eficient?

Te ajutam noi!

In primul rand, chiar daca maine trebuie sa pleci la drum, fa-ti o lista, cat de scurta. O sa te ajute foarte mult sa scrii toate lucrurile de care ai nevoie in calatoria ta. Incepe cu actele necesare calatoriei ( buletin, pasaport, bilete de avion, etc.), apoi treci la haine, machiaje, obiecte de ingrijire personala si gadgeturi.

Pentru a avea cat mai mult spatiu in geamantan, ruleaza-ti hainele. E de preferat sa le rulezi pentru ca acestea vor ocupa mai putin spatiu decat in cazul impachetarii. Pentru si mai mult spatiu, poti introduce sosetele sau lucrusoarele mici in papuci. Umple spatiile goale cu lucruri de marime redusa, cum ar fi incarcatoare sau parfumuri.

Lucrurile de valoare, ca telefoanele sau banii, pot fi introduse intr-un tub de lotiune de corp vechi, de exemplu. Astfel, le vei proteja.

La aeroport, va trebui sa platesti in cazul in care depasesti limita admisa de kilograme/ bagaj. Cantareste-ti geamantanele si incearca sa nu impachetezi lucruri inutile. De asemenea, poti sa gasesti geamantane dintr-un material usor.

Calatorie placuta!

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.