Cum să-ți recapeți încrederea după o despărțire?

Lucrurile care duc la separare ne afectează mai mult decât ne-am dori chiar daca  ne place să credem că suntem suficient de puternice încât să trecem printr-o despărțire fără să suferim.

Trecând printr-o asemenea pierdere, durerea nu se manifestă doar prin dor, ci te copleșește atât fizic, cât și psihic. În funcție de motivele care au dus la despărțire, îți pui anumite întrebări și pui la îndoială multe aspecte ale vieții tale.

Fiecare persoană care intră în viața ta este acolo pentru un motiv anume – fie că te învață o lecție importantă sau te ajută să evoluezi.  În urma unei despărțiri, fă exact ceea ce simți. Plângi, descarcă-te de tot ceea ce-ți preocupă mintea și permite-ți să fii vulnerabilă.

Anumite persoane preferă să intre într-o nouă relație imediat după despărțire, deoarece cred că doar așa se pot vindeca. Acest lucru nu este chiar greșit, dar găsește-ți acea pace interioară și asigură-te că ești împăcată cu sentimentele tale.

Un sistem de sprijin te va ajuta negreșit să-ți recapeți încrederea și bucuria. . Așa că, nu ezita să apelezi la ajutorul  oamenilor apropiati în astfel de perioade. si nu uita că totul se întâmplă cu un motiv.

Chiar dacă primul instinct ar fi să te închizi în cameră și să nu mai ieși o bună perioadă de timp din pijamale, vestimentație te poate ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit. Poartă haine care te fac să te simți încrezătoare în forțele proprii, încearcă o nouă coafură.

Dacă există câteva lucruri pe care ți-ai dorit să le realizezi, însă mereu le-ai amânat pentru că interveneau altele mai importante, acum ai ocazia să-ți stabilești propriile priorități. Concentrându-te pe noi proiecte – te vei simți împlinită și vei căpăta încrederea că poți face lucruri importante.

sursa elle.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.