Cum sa-ti schimbi total casa in 10 pasi

Acasă – Acasă este sanctuarul în care ne retragem la finalul zilei. Acasă este, de obicei, creat așa cum ne dorim, până la cele mai mici detalii. Însă, se întâmplă, din timp în timp să ne dorim să schimbăm puțin decorul.

Fie cu schimbarea anotimpurilor. Fie de sărbători. Fie, pur și simplu, pentru că am văzut o piesă de mobilier sau un accesoriu interesant și sunt necesare modificări în plan. Totuși, prea des decidem că schimbările de design interior vor fi prea costisitoare ori prea obositoare și preferăm să lăsăm redecorarea pe altă dată.

Putem transformă „acasă”, cu câteva trucuri, însă, fără a epuiza bugetul familiei și fără prea mare efort. Cu câteva accente de culoare sau poate cu ajutorul unor forme ce modifică încăperea, ori poate inserând texturi diferite, ambianță camerei devine altă. Nu este necesar să apelăm la investiții majore în înlocuirea mobilierului. Nu este necesar să ne gândim că vom renunța la concediu, pentru a schimba decorul. Cu câteva schimbări deștepte, alegând câteva decorațiuni statement impactul asupra aspectului camerei va fi spectaculos.

Lumina naturală sau cea oferită de corpurile de iluminat ne pot face să ne simțim bineveniți într-o cameră sau nu. Culorile cu care ne înconjurăm ne influențează. Texturile și formele pieselor de mobilier și ale accesoriilor interioare ne pot face să ne relaxam, sau dimpotrivă să fim tensionați. Practic, oricât de…

Continuarea Aici

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.