Cum scăpăm de petele maro de pe piele

Vara reprezintă sezonul în care ne bucurăm de căldură și totodată și de haine mai puține. Pentru unele persoane acesta este un prilej nemaipomenit pentru a se alege cu un bronz perfect, însă alte persoane nu sunt la fel de încântate, întrucât se vor confrunta cu apariția petelor maro pe piele.

Aceste pete apar în zonele în care am stat la soare precum fața, spatele, gâtul, pieptul, umerii și mâinile. Aceste pete apar în primul rând în urma expunerii la soare, îmbătrânirii și geneticii, dar și în urma unor factori precum stresul, sarcina, sau chiar deficiențele de anumite vitamine.

Cu toate că pare dificil de crezut, de acum poți să îți iei adio de la aceste pete, deoarece am descoperit cel mai bun remediu. Este foarte simplu și natural. Vorbim astfel despre un secret al femeilor asiatice care mereu ne surprind cu o piele fără cusur, indiferent de vârstă. Acestea se folosesc de o rețetă pur naturală care efectiv întierește pielea și curăță aceste pete de pe piele care ne dau bătăi de cap, mai ales atunci când înaintăm în vârstă.

Ai nevoie de:

-coaja unei banane

-250 ml de apă clocotită

Pentru început, vei tăia coaja bananei mărunt, iar peste aceasta vei adăuga apa clocotită. Lasă puțin timp lichidul pentru a se răci. Mai apoi, pune lichidul în forme de gheață și adaugă-le la congelator. Dupa ce au înghețat, aplică cuburile prin mișcări circulare pe zonele cu probleme.

Trebuie să repeți acest procedeu de două ori pe zi, dimineața și seara și cu siguranță vei remarca cât de bine vor începe petele să dispară, în doar o săptămână.

sursa glow.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.