Cursuri de formare profesională

Aproape 140 de cursuri de formare profesională încep în aprilie și 2.289 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: inspector (referent) resurse umane (209), agent de securitate (190), bucătar (179), lucrător în comerț (177), operator introducere validare și prelucrare date (163), comunicare în limba engleză (70 persoane), ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație publică (70 persoane), contabil (64 persoane), expert achiziții publice (62 persoane), îngrijitoare bătrâni la domiciliu (62 persoane).

Județele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanți, sunt: Vrancea (182 persoane), Brașov (126 persoane), Dâmbovița (140 persoane), București (140 persoane), Satu Mare (98 persoane).

Persoanele interesate se pot adresa agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază au domicliul său reședinta.

Sursa wall-street.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.