De ce este important sa angajezi un fotograf profesionist la nunta ta

Visezi la evenimentul asta de cand te stii, ai zeci de idei – de la aranjamente florale, la meniu si locatie – si numeri clipele pana la ziua cea mare. E de inteles, ai nevoie de un eveniment pe masura dragostei voastre, iar treaba asta nu e chiar atat de simpla.

Fie ca alegi sa iti organizezi nunta pe cont propriu, fie ca apelezi la un wedding planner, nu doar ca nu trebuie sa uiti de fotograf, ci este musai sa ii acorzi o importanta deosebita! Modul in care el va traduce nunta voastra in imagini este rezultatul multor ani de experienta de aceea, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, ai nevoie de cineva profesionist.

Fotografiile reusite sunt acelea care izbutesc sa capteze magia momentului, chimia dintre miri si bucuria de pe fetele invitatilor, nu-i asa? Cam asta ne asteptam sa vedem in albumul foto al unei nunti: imagini care spun o poveste, care, dincolo de subiectul fotografiat, ne transmit si altceva – o emotie, un detaliu important, o unda de surpriza.

Ei bine, artist prin definitie, fotograful de nunta a fost educat de insasi meseria lui sa caute si sa gaseasca privirile pline de emotie, gesturile care spun „te iubesc”, situatiile care starnesc zambete, pe scurt, acele detalii care, dincolo de tehnicitatea evenimentului, dau viata unei nunti.

Viziunea lui asupra compozitiei, lumina surprinsa cu maiestrie si viteza de reactie fac diferenta dintre un amator si un profesionist, diferenta care se vede cu ochiul liber de la kilometri…

Continuarea pe News 24

You might also like