De ce sa mancam fructe?

Furnizor de energie instantanee: Cand consumi fructe, aprovizionarea cu energie creste in cel mai scurt timp; acesta este unul dintre avantajele principale ale fructelor pe care le putem utiliza in programele noastre aglomerate. Acesta este motivul pentru care sportivii consuma adesea fructe in timpul si dupa exercitii si de ce dietele pentru mamele insarcinate implica aproape intotdeauna fructe de un fel.

Prevenirea este mai buna decat vindecarea – In zilele noastre, magazinele de medicamente au multe tipuri de tablete multivitamine care pot oferi nutritie suplimentara in momentele critice. Cu toate acestea, este intotdeauna recomandat sa mancati vitaminele de fructe in forma lor naturala, astfel incat toate beneficiile sa vi se acorde. Asa cum se spune intotdeauna, beneficiile fructelor nu pot fi niciodata depasite sau inlocuite

Tin bolile la distanta – Combinatia de flavonoide puternice, antioxidanti, minerale, vitamine, fitochimice si nenumarate micro- si macronutrienti fac fructele foarte avantajoase pentru sanatatea dumneavoastra. Consumul zilnic de fructe proaspete reduce riscul de accident vascular cerebral, hipertensiune arteriala, indigestie, cancer, boli de inima, diabet si alte boli cronice. Fructele mentin pielea supla si hidratata si o hranesc cu vitamine, minerale si antioxidanti esentiali; pastrand astfel pielea radianta pentru o perioada lunga de timp. Fructele asigura o crestere sanatoasa a parului. Unele fructe, cum ar fi bananele, contin substante chimice vitale, cum ar fi potasiul, care ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, hipertensiunii arteriale si anxietate. Fructele au, de asemenea, cantitati mari de apa si fibre in ele, ceea ce va ajuta sa va pastrati greutatea dumneavoastra sub control.

You might also like