De unde poți cumpăra haine si produse create 100% în România

Magazine unde găsiți haine 100% românești, concepute și produse în România de către designeri locali, atât online, cât și magazine fizice unde puteți găsi articole fashion aparținând designerilor și antreprenorilor români.

Deși brandurile străine încă sunt preferatele romanilor, datorită prețurilor mici pe care le oferă, produsele românești sunt apreciate pentru calitate, originalitate și pentru faptul că reprezintă o alternativă la colecțiile în masă oferite de brandurile străine.
Dacă v-ați hotărât să renunțați la brandurile străine și să includeți în garderobă piese vestimentare românești, găsiți magazine online care vând haine 100% create în România.

The Room Showroom este un business care promovează designeri români, brandurile cu atitudine și în general slow fashionul. Brandul e atât un magazin online cât și un showroom fizic, în București și are în portofoliu peste 38 de branduri aparținând designerilor români.

Band of Creators comercializează doar colecții semnate de designeri români; deține un magazin online – brandofcreators.com – cât și un concept store în București, unde veți găsi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la 48 de designeri români.

Endra Online Concept Store deține o platformă online, dar și un showroom de prezentare în București și adună creațiile a peste 30 de designeri români.

Eris Design este un business din Cluj-Napoca, un showroom online de unde poți comanda haine realizate de designeri români în propriile ateliere de creație. Găsești aici îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și accesorii.

D248 este un butic de modă cu ținute realizate de designeri români în ediție limitată.

Aria Trends este atât un marketplace pentru haine românești, dar și o platformă de realizare de creații la comandă.

sursa wall-street.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.