Decorarea casei pentru Craciun

Pentru multi atmosfera din preajma Craciunului ofera o stare de bucurie si liniste mai mult ca oricand. Iar decorarea casei pentru Craciun este un adevarat ritual.

De regula, decorarea casei se face fie de la inceputul lunii decembrie, fie exact in zilele dinaintea Craciunului. Cei mai nerabdatori vor sa se bucure de atmosfera de sarbatoare cat mai curand, iar luminitele din oras sau produsele cu tematica care exista in marile magazine inca de la sfarsitul lunii octombrie ii impulsioneaza si mai mult.

Daca te-ai mutat intr-o noua locuinta si nu stii care sunt elementele care nu trebuie sa-ti lipseasca din aranjarea casei, te ajutam noi.

Bradul si accesoriile pentru impodobirea lui

Principala recomandare este aceea sa alegi un brad artificial pe care il poti pastra si refolosi in anul care urmeaza.

Inainte sa mergi la cumparaturi gandeste-te care este locul in care vrei sa asezi bradul pentru a tine cont de inaltimea si latimea acestuia. Apoi, gandeste-te culoarea sau culorile care iti doresti sa predomine in impodobirea lui pentru a alege globurile, beteala, luminitele sau alte figurine in functie de acestea.

Figurine din lemn, coronite sau aranjamente pentru masa

Dupa impodobirea bradului, poti alege si alte accesorii pe care sa le asezi prin casa pentru a oferi fiecarei incaperi acea atmosfera de sarbatoare.

Magazinele sau site-urile de profil sunt pline cu astfel de accesorii, care mai de care mai interesante si colorate. Iar printre accesoriile cele mai cautate se numara coronitele agatate la usa sau aranjamentele de Craciun care se pot aseza atat pe mobila din living, cat si pe masa.

You might also like