Descopera-ti propriul stil vestimentar

Cu totii avem asa numita “ semnatura stilistica” adica unul sau mai multe elemente distinctive, de care imaginea noastra este strans legata. O data cu aceasta semnatura stilistica vine si acel sentiment de siguranta, hotarare, control atat in randul barbatilor, cat si al femeilor.

Pentru a va identifica stilul personal trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri:

  1. Ce tinuta simtiti ca va reprezinta ?

Aici punem accent pe acele tinute care va fac sa va simtiti confortabili, plini de incredere cu alte cuvinte acele tinute care va scot in evidenta atu-urile. De exemplu este foarte probabil ca stilul dumneavoastra vestimentar sa incline mai mult in zona casual, sau de ce nu, pentru cea sport. Ori puteti purta oricand o fusta creion cu tocuri.

  1. Ce piesa va face sa va simtiti cel mai bine ?

Care sunt culorile, texturile si item-urile predominante din garderoba dumneavoastra ?  Deseori avem tendita de a cumpara aceleasi item-urile si acest lucru se datoreaza faptului ca acestea ne reprezinta cel mai bine, altfel spus fac parte din semnatura noastra stilistica.

  1. Trebuie sa va cunoaste-ti corpul

Este important sa va intelege-ti  forma corpului, sa intelege-ti ce anume va avantajeaza si ce va dezavantajeaza. Avem picioare frumoase ? Pai atunci, sa le scoatem in evidenta. Un bust frumos conturat ? Sa optam pentru piese vestimentare care il scot in evidenta.

  1. Ce styl icon aveti ?

Daca incercam sa dam frau liber imaginatiei, vom reusi cu siguranta sa gasim elemente inspirationale chiar si in garderoba mamei, sau, de ce nu a bunicii. Mai ales ca ele sunt tentate sa pastreze lucrurile pe care le purtau cand erau de varsta noastra.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.