Diana Dumitrescu este în culmea fericirii. Actrița este însărcinată!

Diana Dumitrescu nu-și mai încape în piele de bucurie. Actrița a anunțat în urmă cu câteva zile că va deveni mamă pentru prima oara, după nenumărate încercări. Pentru aceasta, venirea pe lume a unui copil este cea mai mare dorință, declarând de foarte multe ori că își dorește un copil cu soțul ei, pentru a fi pe deplin împlinită.

Frumoasa actriță a postat în urmă cu puțin timp o poză cu ea dezvăluind burtica de gravidă împreună cu un mesaj impresionant.

„S-a intamplat o minune! Ne-a binecuvantat Dumnezeu atunci cand ne asteptam mai putin!”, a spus ea pe rețeaua de socializare.

Diana Dumitrescu are o relație de câțiva ani cu Alin Boroi care s-a oficializat printr-o nuntă, anul trecut în luna septembrie. Aceasta nu se află la primul mariaj. A mai fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu în anul 2010, dar s-a sfârșit printr-un divorț după doar 4 ani.

Vedeta s-a făcut cunoscută ca actriță. Aceasta a jucat în mai multe telenovele de-a lungul timpului unde s-a făcut plăcut remarcată.

Diana a anunțat la începutul anului 2019 că își dorește să facă o schimbare în carieră și că vrea să urmeze cursurile unei școli de design interior.

„Vreau să mă apuc de ceva ce nu are legătură cu televiziunea sau actoria. Demersul deja l-am început. Fac o şcoală în acest domeniu. 2019 va fi un an de încercare, învăţ şi sper că o să-mi iasă. Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac acum. Nu-mi mai place. Fac asta cu drag, dar nu mă mai regăsesc. Nu mai pot, nu-mi mai place. Trebuie să fac ceva în care să mă regăsesc cu totul”, a anunțat ea la Antena Stars.

 

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.