Dieta cu pepene verde, o metodă dulce și rapidă pentru a slăbi vara aceasta

Pepenele verde este deja în supermarketurile românești, ceea ce înseamnă că de acum înainte poți să te bazezi pe el dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în plus, vara aceasta. Acum este momentul, așa că încearcă și tu dieta cu pepene verde.

Si dacă vei urma îndeaproape dieta cu pepene verde, vei reuși să topești minimum cinci kilograme într-o săptămână. În plus, organismul tău se va detoxifia.

Dieta cu pepene verde are două etape. În prima parte, trebuie să consumi preț de trei zile doar pepene verde, echivalentul a maxim trei kilograme. În cele trei zile, vei observa că vei topi trei kilograme, iar organismul tău va elimina toxinele într-un ritm rapid.

Ce-a de-a doua etapă a dietei presupune să consumi trei mese pe zi, iar pepenele roșu să devină gustarea dintre acestea. De exemplu, la micul dejun mănâncă un bol de cereale integrale cu lapte și o felie de brânză. La prânz, poți încerca carnea de vită, pui sau pește și o salată, conform kudika.ro. La cină, vei mânca pepene verde. Între mic dejun și prânz, vei consuma 2-3 felii de pepene, în loc de gustare.

Descoperă meniul pe zile a dietei cu pepene verde:

Prima zi

Mic dejun: un iaurt şi 3 felii de pepene roşu
Prânz: o ceaşcă de orez fiert şi 3 felii de pepene
Cină: mâncare de legume şi 2 felii de pepene roşu
La gustare, se consumă 2 felii de pepene roşu şi puţină brânză de vaci
A doua zi

Mic dejun: o felie de pepene roşu şi o…

Continuarea pe News 24

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.