Dieta de patrunjel

Dacă kilogramele au început să își pună amprenta asupra ta și pur și simplu nu știi ce variantă să alegi pentru a slăbi cât mai eficient, înseamnă că încă nu ai cunoscut dieta cu pătrunjel. Această dietă inovatoare te va ajuta să scapi de cel puțin trei kilograme jos, în doar o săptămână.

Dacă vrei ca efectele acestei diete să se vadă cât mai bine și pentru a reuși totodată să scapi de acele kilograme care îți dau bătăi de cap, trebuie să utilizezi pătrunjelul românesc. Vorbim astfel despre acel pătrunjel cumpărat de la țărani, pentru că acela este cel mai bogat în substanțe nutritive.

Astfel, ca să poți slăbi trei kilograme în doar șapte zile, trebuie să urmezi dieta cu pătrunjel, timp în care tu vei consuma o salată cu pătrunjel verde. Aceasta se va prepara din șase legături de pătrunjel verde tocat foarte mic și în aceeași cantitate, mentă proaspătă. Vei adăuga mai apoi și o lingură de grâu zdorbit ținut anterior la înmuiat 30 de minute, dar și o roșie mare tăiată sub formă de cuburi și zeama obținută dintr-o jumătate de lămâie.

De asemea, trebuie să ții cont de faptul că în timpul acestei diete vei consuma această salată ori de câte ori ți se va face foame, pe tot parcurul zilei. În restul timpului, trebuie să ți cont de următorul regim:

-La micul dejun: o ceașcă de cafea neagră și un fruct, cum ar fi: portocala, banana, grapefruit-ul, căpșuni sau măr.
-La prânz vei consuma un piept de pui la grătar sau fiert, un măr sau o pară
-Seara vei consuma un ou miert, un morcov mare crud și un măr

Dacă vei ține acest regim cu strictețe timp de o săptămână, vei reuși să dai jos până la trei kilograme. Este recomandat să bei minim trei litri de apă sau ceaiuri fără zahăr, pe zi. Nu trebuie să consumi sucuri de niciun fel.

sursa glow.ro

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.