Directorii executivi ai companiilor aeriene americane reînnoiesc cererea de ajutor suplimentar într-o scrisoare către Congres

Directorii șefi ai celor mai mari șapte companii aeriene americane au făcut o nouă pledoarie pentru o mai bună scutire a salarizării înainte de sfârșitul anului și au arătat miercuri provocările de a distribui un vaccin COVID-19 într-o scrisoare către liderii Congresului.

Scrisoarea, văzută de Reuters, a fost trimisă de principalul lobby al industriei Airlines pentru America și semnată de șefii primelor șapte companii aeriene din SUA. „Pe măsură ce națiunea așteaptă cu nerăbdare și își asumă provocările logistice ale distribuirii unui vaccin, va fi important să ne asigurăm că există angajați certificați și avioane în serviciu necesare pentru o capacitate adecvată pentru a finaliza sarcina”, au spus ei.

Companiile aeriene americane au primit ajutoare federale de 25 de miliarde de dolari pentru a menține angajații pe salarii între martie și septembrie și au solicitat o a doua rundă de sprijin după ce au tăiat zeci de mii de locuri de muncă, fie prin foraje sau pensii anticipate în ultimele luni.

Aceștia au susținut că au nevoie de angajați instruiți pentru a ajuta la revenirea economică, perspectivele unui vaccin în lunile următoare subliniind urgența. Numărul călătorilor care au trecut marți prin punctele de control ale Administrației pentru securitatea transporturilor a scăzut marți cu două treimi față de aceeași zi din 2019, o îmbunătățire de la începutul pandemiei, dar nu suficient pentru…

Continuarea Aici

You might also like